tirsdag 19. oktober 2010

En million i by:Larm-stipend

Statoil forlenger samarbeidet med by:Larm, og øker stipendet til en million kroner.

INGRID OLAVA fikk Statoil-stipendet under by:Larm 2010.
– Vi er strålende fornøyd med at Statoil nå går inn med enda mer krefter i festivalen, sier by:Larms sponsorsjef Geir Oterhals i en pressemelding fra festivalen.

Et treårig samarbeid der Statoil stod som hovedsponsor for hele by:Larm med festival og konferanse, kurs og alt ble innledet da et Statoil-stipend på 800.000 kroner ble tildelt Ida Maria i 2008. I 2009 var det jazztrompetist Mathias Eick som fikk stipendet, og i år tilfalt det Ingrid Olava.

Millionær

Nå forlenges samarbeidet som hovedsponsor med to nye år, og stipendet økes til en million kroner.
- Vi er meget fornøyd med at Statoil nå går inn med mer krefter i by:Larm. Festivalen er en av de viktigste arenaene for utviklingen av norsk musikk, og Statoils støtte til dette arbeidet er essensielt for oss, sier Oterhals.

Nytt i forlengelsen er at Statoil skal være mer aktiv i by:Larms talentarbeidet, også i de faglige delene av festivalen.
- by:Larms arbeid for utviklingen av norske musikktalenter er årsaken til at festivalen er en naturlig partner for Statoil, uttaler Statoils markedssjef Oddvar Høie i pressemeldingen.

Fotball og rock

Det utvidede samarbeidet med by:Larm gjør Statoil i stand til å ta opp rock, pop og jazz i sitt allerede godt etablerte talentprogram.
- Samarbeidet med by:Larm er en del av vårt talentprogram «Morgendagens helter», der vi støtter lovende utøvere innenfor både kultur, idrett og utdanning. by:Larm er landets viktigste arena for talentutvikling innen rytmisk musikk, sier Høie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar