torsdag 27. januar 2011

Skal det være en sofamus?

Sofagris? Nei, du leste riktig, Logitech utbasunerte nylig sin glede over å kunne lansere en sofamus. Det er en trådløs mus til datamaskinen, skal vite.

DET ER EN MUS i min sofa!
Hvem har vel ikke brukt en ekstern mus på sin laptop, og hvem har vel ikke brukt den i sofaen? Trenger man en spesiallaget mus for bruk på sofa og andre tekstiler? Logitech har en klar filosofi for sin nye sofamus M515:

- Mange kobler PC-en sin til TV-en, og M515 er utformet nettopp for å dekke disse menneskenes behov, sier Nordic Retail Manager i Logitech Robert Jacobsen i en pressemelding.

Laptop i fanget, såklart
- Teknologien utvikler seg og forbrukernes vaner endrer seg, og da fortsetter selvsagt Logitech med å utvikle PC-tilbehør som gjør det enklere å kontrollere og få tilgang til det man måtte like å drive med i den digitale verden, fortsetter Jacobsen.

Logitechs Wireless Mouse M515 er utstyrt med en hånddetektor, skryter Logitech. Det høres ut som en befrielse til de mange som må skifte batteri på den glupske trådløse gnageren tidt og ofte.
- Dermed er musen bare aktiv når du tar tak i den, og den går følgelig i dvale når du ikke bruker den, skriver Logitech.

Så kommer de til sofaens fortreffelighet som musematte:
- Musens helt tette underdeksel forebygger at støv og lo fra tøy samler seg i sensoråpningen  og gir deg kontroll på markøren uansett hva slags overflate du bruker musen på, og understellet glir lett på både sofaer, tepper, pledd, puter, klær – og skrivepulter, heter det.

Lovende, lovende, og de lover mer:
- Logitechs nyeste mus har en batteritid på opptil to år, og det sparer deg for både tid og penger, her kunne de kostet på seg et utropstegn.

Sleng over noen utropstegn!!
I tillegg har Logitech lagt til nye funksjoner i sin bittelille USB-sender og -mottaker for denne trådløse musen, de kaller den "Logitech Unifying"-mottaker, som faktisk kan håndtere flere Logitech-tilbehør på en gang, selv om de er pakket, solgt og kjøpt separat:

- Du kan enkelt legge andre Unifying-kompatible mus og tastaturer til den samme mottakeren, slik at du ikke trenger å oppta mer enn én USB-port, melder leverandøren, også her hører utropstegn hjemme.

Til Norge ventes det lille sofavidunderet først til våren, tidlig i april. Prispunktet anslås per nå til 50 euro, som for øyeblikket ligner veldig på 399 norske kronasjer. For to år siden var det identisk med "lavpris" hos kjedene på Logitechs ypperlige bestselger blant de trådløse mus, M305.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar